Verkocht

Gasthuisstraat 35 1335 XG Almere

Vraagprijs € 669.900 k.k.

Omschrijving

Op een prachtige locatie in de Oostvaardersbuurt staat deze zeer royale KARAKTERISIEKE VRIJSTAANDE VILLA. De woning staat op een breed perceel in een doodlopend rustig laantje met aangrenzend het Oostrandpark. Deze ruime villa biedt u een grote tuingerichte living, een gezellige openkeuken, een praktische bijkeuken/wasruimte en praktijkruimte (voorheen de garage), 7 in grootte variërende slaapkamers, complete ruime badkamer, 2 inpandige bergingen, en een vrijstaand tuinhuis in de zonnige brede achtertuin welke ideaal is gelegen op het zuidwesten. De woning is rondom voorzien van kunststof kozijnen met verdiepte profielen en zichtbare houtnerf. De Oostvaardersbuurt is een ruim opgezette wijk met veel groen, mede door het Oostrandpark en het aangrenzende Natuurgebied de Oostvaardersplassen, welke binnen 5 minuten wandelen te bereiken is en waar u volop van de natuur kunt genieten door de vele fiets- en wandelroutes. De villa ligt gelegen in een rustige straat, maar ook in de nabijheid van de voorzieningen zoals supermarkten, scholen, openbaar vervoer (o.a. het NS-station Oostvaarders) en de uitvalswegen naar de A6 en de A27.
Een ideale ligging voor mensen die van rust en natuur houden maar toch de voorzieningen dichtbij willen hebben.

Begane grond
Ruime entree welke toegang biedt tot de meterkast voorzien van glasvezel, de toiletruimte, de bijkeuken, de praktijkruimte met aangrenzend extra bergruimte (voorheen de garage), de zeer royale living en de trapopgang naar de eerste verdieping. Op de vloer liggen vloertegels met daaronder comfortabele vloerverwarming (hoofdverwarming).
De toiletruimte is tot het plafond betegeld met lichte tint wandtegels gecombineerd met lichte vloertegels, en is ingericht met een vrijhangend closet voorzien van inbouwreservoir en een fonteintje.

De bijkeuken/wasruimte is voorzien van vloertegels met daaronder comfortabele vloerverwarming. U treft hier de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote koel/vrieskast.

De verwarmde garage is thans onderverdeeld in een praktische praktijkruimte en een separate bergruimte.
De praktijkruimte is voorzien van wand en vloertegels. Een deur biedt toegang tot de praktische bergruimte aan de achterzijde. In de achtergevel treft u een deur die toegang biedt tot de tuin.
Uiteraard kunt u de tussenwand op eenvoudige wijze verwijderen en de ruime garage weer in originele staat terugbrengen.

Door de dubbele openslaande deuren voorzien van roedeverdeling betreedt u de zeer royale living. De vele raampartijen rondom en de dubbele openslaande deuren bieden zicht en toegang tot de zonnige tuin. Op de vloer liggen vloertegels met daaronder comfortabele vloerverwarming (hoofdverwarming). Rondom de sfeervolle gashaard, voorzien van sierschouw, is de royale zithoek gesitueerd. Er is veel ruimte voor het plaatsen van een grote eethoek.

De landelijke open keuken staat opgesteld in een hoekopstelling en is uitgevoerd met lichte tint fronten gecombineerd met een granieten werkblad voorzien van waterkering. In de onder en bovenkasten alsmede de glazen servieskasten treft u veel extra bergruimte. U beschikt over een brede BOSCH heteluchtoven, een 5-pits BOSCH gaskookplaat, een BOSCH afzuigunit weggewerkt in een sierlijke schouw, een AEG vaatwasautomaat en een dubbele spoelbak voorzien van bijpassende kraan. Er is veel ruimte voor het plaatsen van een vrijstaande dubbeldeurs koel/vrieskast.

Eerste verdieping
Over een hardhouten open trap bereikt u de ruime overloop op de eerste verdieping welke toegang biedt tot de ruime badkamer en 5 in grootte variërende royale slaapkamers waaronder de master-bedroom. Op de vloer ligt een fraai laminaat.

De ruime badkamer is tot het plafond betegeld met lichte tint wandtegels gecombineerd met bijpassende vloertegels met daaronder comfortabele vloerverwarming. Een dakraam voorzien van hor draagt zorg voor wenselijk daglicht en ventilatie. U beschikt over veel bergruimte in de 3 wandmodules. Voorts is deze complete badkamer ingericht met een kunststof whirlpool (bodem) ligbad voorzien van separate handdouche, een douchecabine voorzien van glazen draaideur, regendouche en separate handdouche, dubbele vrijstaande wastafels voorzien van spiegels en verlichting, vrijhangend closet met inbouwreservoir en een design radiator.

Tweede verdieping
Over een hardhouten open trap bereikt u de royale tweede verdieping welke toegang biedt tot 2 zeer ruime slaapkamers en een praktische bergruimte. Op de vloer ligt comfortabel tapijt (2019) doorlopend naar de slaapkamers. De hoogoplopende nok in beide slaapkamers dragen zorg voor een fraai ruimtelijk effect.

In de praktische bergruimte bevindt zich de MV-unit alsmede de goed onderhouden NEFIT ECOLINE HR-ketel.

Extern
Deze karakteristieke vrijstaande royale villa staat op een breed perceel in een rustig doodlopend laantje aangrenzend aan park en bossen. De woning kenmerkt zich door de gemêleerde handgevormde metselstenen, de donkerrode pannen, de raampartijen rondom voorzien van roedeverdeling, de nostalgische luiken, de karakteristieke dakkappellen, de overdekte terug liggende entree, de dubbele garagedeuren en de tweedelige traditionele boeren voordeur.
De voortuin is ingericht met een groene omheining, een brede oprit welke plek biedt aan meerdere auto's, sierbestrating, gazon, diverse borders met beplanting, meerdere leibomen op rij en het grindpad rondom de villa. Een houten poort biedt toegang tot de achtertuin.

De brede zonnige achtertuin is ideaal gelegen op het zuidwesten en biedt een groot gevelterras voorzien van sierbestrating, een tweede terras rechts achter in de tuin, een groot gazon, diverse borders met een diversiteit aan bomen en beplanting en de vrijstaande stenen haard/bbq. De eyecatcher is toch wel de grote meerstammige berkenboom. Het ronde, houten tuinhuis biedt veel bergruimte voor uw tuingereedschap. Voorts beschikt u over diverse lichtpunten en aan de achterzijde alsmede aan de voorzijde een buitenkraan.

Belangrijke kenmerken
• Zeer royale karakteristieke vrijstaande villa gelegen op breed perceel aan een rustig laantje met aangrenzend park en bos
• Zonnige achtertuin ideaal gelegen op het zuidwesten
• Zeer royale living voorzien van sfeervolle gashaard met sierschouw
• 7 in grootte variërende ruime slaapkamers
• Complete badkamer voorzien van ligbad en douchecabine
• Verwarmde garage ingedeeld in praktijkruimte en separate berging
• Praktische bijkeuken/wasruimte
• Begane grond voorzien van tegelvloer met daaronder comfortabele vloerverwarming
• Badkamer voorzien van vloerverwarming
• Slaapkamer voorzien van kastenschuifwand
• Slaapkamers voorzien van karakteristieke dakkappellen
• Gehele woning draai/kiep ramen
• Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen, onderhoudsarm dus geen periodiek schilderwerk
• Kunststof kozijnen voorzien van diepliggend profiel met houtnerf
• Slaapkamers voorzien van inzethorren
• Alarminstallatie
• Buitenkranen aan voor- en achterzijde
• Aanvaarding in overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 669.900 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan bosrand, aan park, aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
258 m²
Overige inpandige ruimte
19 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
12 m²
Externe bergruimte
5 m²
Perceel
611 m²
Inhoud
769 m³

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (7 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, ligbad, toilet, vloerverwarming, wastafelmeubel, whirlpool
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Alarminstallatie, dakraam, glasvezel kabel, mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, mogelijkheid voor open haard, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
NEFIT Ecoline HR (gas gestookt combiketel uit 2001, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Almere B 5644
Oppervlakte
611 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
AMR04-B-5644

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, tuin rondom, voortuin, zijtuin
Achtertuin
273 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwest

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media