Wooninspiratie

‘Passion for Living’

Tijdens een bezichtiging adviseren wij potentiële kopers uitgebreid over de mogelijkheden van de woning. Maar ook over het interieur, de ruimte, de verlichting, de inrichting, kleurstellingen, verbouwingen en de groene buitenruimte . Wij laten eigenlijk alle aspecten rond de invulling van het woongenot de revue passeren. Onze ‘Passion for Living’ dragen wij op enthousiaste en actieve wijze over op de potentiële kopers. Hierdoor weten zij zich beter te verplaatsen in hun nieuwe woning. Want een nieuw huis wordt pas een thuis, als ook het woongenot optimaal is.

Het internet is het startpunt voor de inspiratie en de invulling van de woonwensen. Daarnaast koopt men woonmagazines en worden er vele woonwinkels en speciaalzaken bezocht. Een tijdrovende bezigheid omdat al deze informatie wijdverspreid gezocht moet worden op het internet en in het land.

Om uw zoektocht naar de meest inspirerende informatie te vereenvoudigen hebben wij de pagina ‘Wooninspiratie’ gecreëerd.

‘The Art of Living’

Wij bieden u deze wooninspiratie aan in samenwerking met het woon- en livestylemagazine ‘The Art of Living’. Dit glossy magazine neemt u mee in de wereld van luxueus wonen. Het staat boordevol met interessante reportages en de nieuwste trends. Voor de extra beleving vindt u ook onderwerpen zoals kunst en cultuur, architectuur, design en luxeauto’s.

‘The Art of Living’ wil, net zoals LiveStyle Makelaardij, alle interessante wooninspiratie overzichtelijk aan een groot publiek presenteren. De online versie biedt u een perfect platvorm waarop u zich breed kunt oriënteren op alle aspecten van comfortabel en stijlvol wonen. Of het nu gaat om architecten, meubelen, keukens, badkamers, vloeren, haarden, beeld en geluid of verlichting.U vindt er alles over op ‘The Art of Living’.

Gaat u dus lekker achterover zitten en vindt hieronder de inspiratie die u zoekt voor het creëren van uw eigen LiveStyle.