Heeft u een taxatierapport voor uw woning nodig?

LIVESTYLE Makelaardij Almere richt zich volledig op het verkoopproces rond uw woning. De financiële afhandeling, de hypotheek en het gevalideerde taxatierapport, maken daar deel van uit. Vanaf dag 1 heeft LIVESTYLE Makelaardij ervoor gekozen om haar tijd en energie uitsluitend aan het aan- en verkooptraject te besteden. Wij beschikken over een breed netwerk met gecertificeerde taxateurs die wij u zeker kunnen aanbevelen als het gaat om het opstellen van een gevalideerd taxatierapport.

Een taxatie is een objectieve waardebepaling van onroerend goed. Dat laat u uitvoeren door een deskundige gecertificeerd taxateur. Financiële instellingen verstrekken geen hypotheken als zij niet kunnen beschikken over een gevalideerd taxatierapport. De taxateurs met wie wij al vele jaren samenwerken, zijn aangesloten bij het NWWI.

Redenen voor een taxatie kunnen o.a. zijn:

  • De aankoop van een nieuwe en de verkoop van uw huidige woning;
  • De financiering van een verbouwing;
  • De financiering t.b.v. het oversluiten van uw hypotheek;
  • De financiering t.b.v. de overbrugging nieuwe woning.

Taxatierapport

Een gevalideerd taxatierapport is een zeer uitgebreid taxatierapport en wordt gecontroleerd en gevalideerd door het onafhankelijk taxatie instituut NWWI.
Onze collega makelaars/taxateurs zijn gecertificeerd en ingeschreven bij Stichting VastgoedCert, lid van de NVM en altijd vakbekwaam. 

Een taxateur moet onafhankelijk zijn en mag niet betrokken zijn geweest bij de aan- of verkoop van uw woning. Indien u of uw financiële instelling, een taxatierapport wens, is het ons een genoegen om u met een gecertificeerd taxateur in contact te brengen.

Indien u na de taxatie uw woning wenst te verkopen, dan vullen wij uw verkoopopdracht naar wens in en begeleiden voor u het volledige verkooptraject van A tot Z. 

Als u LIVESTYLE Makelaardij Almere de verkoopopdracht binnen 6 maanden na het uitbrengen van het taxatierapport gunt, dan brengen wij de kosten van de taxatie in mindering op de verkoopcourtage.