Werkwijze LiveStyle Makelaardij Almere

Overtuigende werkwijze en bewezen verkoopformule

LiveStyle Makelaardij Almere biedt een geheel vernieuwde en unieke werkwijze voor het verkopen van uw woning in Almere tegen de beste prijs en condities. 

Veel woningen die door potentiele kopers bezocht worden, voldoen vaak maar voor zo’n 75% aan de specifieke woonwensen. Ons specialisme is om juist die laatste 25% ook in te vullen waardoor er een perfecte match tussen de kopers en de woning ontstaat.
Er is vaak zo veel meer mogelijk met een woning dan dat er in eerste instantie wordt gedacht.

Wij adviseren de potentiële kopers uitgebreid over mogelijkheden van het in- en exterieur, de indeling, de sfeerelementen, de verlichting, de inrichting, de stoffering, vloeren, kleurstelling en de mogelijkheden voor een verbouwing. Hierdoor kunnen potentiële kopers zich nog beter verplaatsen in hun nieuwe woning. 

Wij verkopen gevoel en emotie, geen beton en bakstenen

Een bezichtiging is voor LIVESTYLE Makelaardij nooit zomaar een bezoekje. Tijdens de bezichtiging verdiepen wij ons in de woon-, leef- en gezinssituatie van de potentiële kopers en hun specifieke woonwensen.

Met deze kennis kunnen wij ons veel beter verplaatsen in de potentiële kopers en zullen wij hen vol enthousiasme wijzen op alle aspecten en de mogelijkheden van de woning, afgestemd op hun specifieke woonwensen. Wij gaan voor de optimale beleving van een bezichtiging. Het resultaat mag tenslotte niets te wensen over laten!

Klanttevredenheid

Dat onze unieke werkwijze zich heeft bewezen blijkt wel uit het groeiende marktaandeel in Almere, de vele gerealiseerde verkopen en de korte doorloopsnelheid van onze woningportefeuille. 
Dit alles tot grote tevredenheid van de verkopende én kopende partijen. 
Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat u ons geeft met de gunning van de verkoopopdracht van uw woning.

Lees hier de referenties

Persoonlijk gesprek

Het zal ons een genoegen zijn u uitgebreid te informeren over onze werkwijze, motivatie én enthousiasme. 
Wij ontmoeten u bij voorkeur voor een uitgebreid en persoonlijk gesprek bij u thuis. Bel ons voor een vrijblijvende en informatieve afspraak op 036 – 537 76 75 of 06 – 55 85 1115.

U kunt natuurlijk ook mail sturen naar info@livestylemakelaardij.nl.