Onze klanten aan het woord

Het is u wellicht niet ontgaan dat wij zeer enthousiast zijn over onze unieke en doeltreffende formule aangaande de verkoop van bestaande woningen in Almere. 

Wij hebben de afgelopen 15 jaar ruimschoots aangetoond hoe overtuigend onze manier van werken is. Het resultaat is dat wij zeer veel woningen snel konden verkopen, voor verrassend goede prijzen en onder aantrekkelijke condities.

Even belangrijk is dat kopende en verkopende partijen uiterst tevreden zijn over onze diensten.

Klanttevredenheid

Wij mogen dus met recht stellen dat onze klanten al vele jaren zeer tevreden zijn. En om dat te onderbouwen, staan hieronder een aantal van de reacties die van onze opdrachtgevers mochten ontvangen.
Wij zijn er trots op dat wij deze positieve reacties mogen ontvangen.

Wij hebben Frank Veenman van LiveStyle ervaren als een zeer deskundige en ook opgewekte makelaar met wie het prettig werken is. Zijn kracht is dat hij zich ten volle inzet gedurende het hele proces, en ten behoeve van alle betrokken partijen. Frank denkt actief mee bij het verkoopklaar maken van het huis. Daar moet je even tijd in steken, maar het resultaat is ernaar. Hij neemt ruim de tijd voor bezichtigingen. De communicatie verloopt snel en soepel, de lijnen zijn kort.
Wij hebben ons ontzorgd gevoeld, en dat is veel waard bij een grote operatie als je huis verkopen.

Familie Van Enst (Smientlaan 8)

Zeer professioneel, duidelijke afspraken die allemaal worden nagekomen, dagelijkse communicatie, uitstekend resultaat bereikt. Kortom, buitengewoon tevreden, zeer aanbevelenswaardig.

Dhr. Verschoor (Torenvalklaan 4)

Livestyle Makelaardij en in het bijzonder Frank is een professioneel, realistisch en daadkrachtig makelaarskantoor. Samen een strategie bepalen ten aanzien van presentatie, waarde, verkoop, bezichtigingen met het juiste inzicht hoe de markt daadwerkelijk is. Een zeer prettige ervaring met een zeer bevredigend verkoop resultaat. En ook de kopers zijn gelukkig met deze aankoop.
Kortom in Almere zou ik altijd Livestyle aanbevelen!

Dhr. Blits  (Kwartellaan 4)

Een correcte en ingelezen makelaar met interesse voor zijn klant en heel belangrijk ook veel interesse voor de wensen van de aspirant koper waardoor een goede relatie tussen beiden ontstaat.

Dhr. Bakker  (Buitenplaats Oosterwold 89)

Het contact met de makelaar was erg goed. De beschrijving van het huis was heel mooi . Prachtige foto’s dankzij een deskundige fotograaf. De verkoop ging buitengewoon snel. 
Mede dankzij de prettige begeleiding van de makelaar en de goede adviezen.

Mevr. Warntjes  (Smientlaan 35)

Neemt alle werkzaamheden aangaande de verkoop minutieus op zich met oog voor details voor de foto’s en de potentiële kopers. 

Onderhandelt hard voor de verkoper wat een optimale maar reële verkoopprijs tot gevolg heeft gehad.

Dhr. Brandt  (Wim Schumacherhof 29)

Wij zijn uitstekend geholpen door Frank van Livestyle makelaars. Hij kent de woningmarkt, zeker in het segment waarin we de woning op de markt wilden brengen, zeer goed. Hij heeft echt het maximale eruit weten te halen, waarbij zowel de koper als wij zeer tevreden zijn over de uitkomst. Het hele proces verliep snel en efficiënt, wat erg fijn was.

Dhr. Kinneging  (Jean Gabinplantsoen 16)

Heel goed contact, bijzonder veel aandacht aan fotografie en ruime tijd voor bezichtigingen. Zeer bekwaam onderhandelaar, kortom een aanrader.

Mevr. van Gemert  (Kramsvogellaan 5)

We zijn heel blij met de deskundigheid en hulpvaardigheid van Frank. We zouden hem zeker aanbevelen!

Mevr. Langedijk  (Buizerdlaan 10)

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen door onze makelaar Frank van LifeStyle Makelaardij og. Dankzij zijn unieke manier van werken, transformeerde hij ons rommelige appartement tot een mooie ruime leefruimte die geweldig gepresenteerd werd. Heel erg bedankt voor uw adviezen rondom de verkoop en alles wat er bij komt kijken, het was zeer behulpzaam.

Dhr. Lam  (Harderwijkoever 141)

Frank is een betrokken vakman. Is zeer stipt en denkt goed na over de verkoopstrategie, de actuele markt en zelfs de fotomomenten zodat de woning er binnen en buiten goed op komt te staan. Neemt de voorgenomen strategie met je door en vraagt of je het er mee eens bent. Communiceert goed snel en duidelijk. Hij neemt voor de bezichtigingen ruim de tijd zodat de potentiële koper een goed beeld van de woning krijgt en de mogelijkheden die de woning biedt en deze ook even kan laten bezinken. De prettige manier van communiceren geeft vertrouwen. Frank is voor alle vragen het aanspreekpunt en daarom is het nooit een vraag wie je zou moeten benaderen, erg prettig want alles zit in 1 bekwame hand.
Alle afspraken zijn nagekomen en waargemaakt.

Dhr. Veldheer en mevr. Keizer  (Piccolostraat 5)

Frank is een prettige persoonlijkheid, die zeer goed kan peilen wat de verkoper wil. Daarnaast zich uitermate goed kan verplaatsen in de wens van de koper. Frank heeft naast veel kennis van de markt en omgeving, ook de kracht om dit te vertalen naar een positief beeld van de woning en wijk. Wat ons betreft DE buurtmakelaar van Almere-Hout!

Fam. Katz (Patrijslaan 8)

Voor de 2e keer LiveStyle Makelaardij o.g. ingeschakeld voor de verkoop van ons huis. Alles verliep naar wens en naar verwachting, Bij de verkoop van onze vorige woning hadden wij ook gebruik gemaakt van de diensten van LiveStyle Makelaardij. Dat was zeer goed bevallen dus dit keer was de keuze snel gemaakt.

Fam. Verschuren (Tweede Brikzeilhof 6)

Frank heeft een uitstekende kennis van de markt en steekt veel tijd in het zo goed mogelijk presenteren van het huis. Hij denkt mee met potentiële kopers en geeft aan hoe een huis verandert kan worden om aan alle eventuele wensen te kunnen voldoen. Een absolute aanrader!

Fam. Simons (Meerkoetlaan 3)

Via een vriendin werd mij Frank Veenman van LiveStyle aanbevolen. En dat was volkomen terecht. Hij laat eerst onbevangen het huis op zich inwerken en vervolgens verdiept hij zich er verder in en komt daarmee tot een realistisch aanbod voor de markt. Daarbij blijkt hij zeer goed op de hoogte te zijn van de marktomgeving Almere en in het bijzonder Almere Hout.
Een pré is ook dat Frank de potentiële koper goed ondersteund en adviseert.
Kortom een topmakelaar.

Dhr. Veltenaar (Eaglelaan 4)

Een goede vriendin vertelde ons hoe hij niet alleen de verkoop van haar woning fantastisch had begeleid maar ook de kopers van haar woning en zelfs de verkopers van haar nieuwe appartement adviezen had gegeven, was voor ons de keuze voor een makelaar snel gemaakt. Wij hadden een soortgelijke ervaring. Zelfs al voordat wij hem gekozen hadden als makelaar gaf hij ons adviezen over onze nieuw te kopen woning. De begeleiding is geweldig, door de kleinschaligheid is het contact altijd gemakkelijk en direct. In het hele verkooptraject heeft hij onze belangen prima behartigd. De fotografe die de foto’s voor Funda maakte verdient ook een pluim.
Wij raden LiveStyle makelaardij en Frank Veenman van harte aan.

Fam. Opsomer (Fazantlaan 8)

Ik kan denk ik bladzijden vol schrijven over positieve kenmerken en hoedanigheid van Frank en Susana, alsnog zullen er woorden tekort schieten. Ik denk dat tegenwoordig veel huiseigenaren snel tevreden zullen zijn over hun verkoopmakelaar omdat bijna alle verkopers houden een mooie overwaarde over aan hun verkochte woning. Maar de professionaliteit, de service, de hulp en de wijze hoe Frank en Susana met je meedenken, adviseren en noem het maar op.. is toch van hele andere kwaliteit! Nogmaals ik kan lang doorblijven gaan en zal niet ophouden maar wat doen jullie uitstekend!! Dank jullie wel, het wordt zeer gewaardeerd wat jullie voor kopers en verkopers betekenen!!

Derin en Rozan (Giacomettistraat 3)

Als je na 23 jaar besluit om je huis te verkopen, dan gaan de dagelijkse beslommeringen ondersteboven en achterstevoren in een stroomversnelling. Oftewel alles staat op zijn kop! Maar door de formidabele begeleiding van LiveStyle Makelaardij valt alles weer op zijn plaats! We hebben hard moeten werken, maar het was het meer dan waard! Al in de foto’s blinkt de passie van Livestyle Makelaardij uit. Betrokken en nadrukkelijk de wil om het goed te doen, naar beide partijen. Daar waar anderen niet scoren (in de breedste zin van het woord), scoort Livestyle Makelaardij. Respect. Wij recommanderen LiveStyle van harte.

Dhr. en mevr. Wassenaar (Kiekendieflaan 13)

Wij zijn erg tevreden over LiveStyle makelaardij en Frank is een zeer goede makelaar. Hij is rustig, geduldig en erg fijn in de omgang.
Kundig en uiterst vakbekwaam en pakt door wanneer dat nodig is. Ook geeft hij goede adviezen t.b.v. een goede presentatie en maakt ook prachtige foto’s.
Door zijn werkwijze is ons huis in één dag verkocht boven de vraagprijs.
Van ons een dikke 10 en we kunnen hem zeker aan iedereen aanraden.

Dhr. en mevr. Hulsteede (Kiekendieflaan 4)

Het contact met de makelaar ging uitstekend. Hadden wij niet anders verwacht daar Frank Veenman ons vorige huis in 2008 ook al tot onze tevredenheid verkocht had. Net als toen hanteerde hij weer een directe duidelijke aanpak. “Laat aan de koper zien wat de mogelijkheden van de woning zijn, vergeet jouw eigen idee hier over.” In 2008 was de markt moeilijker, begin van de recessie, maar de inzet van Frank was vergelijkbaar. De klant (koper) is koning maar onze eisen/wensen waren leidend. Voor ons en de koper een duidelijk en eerlijk beeld hetgeen weer tot een snelle/goede verkoop heeft geleid.

Marcel en Annemarie van Eck (Aan de Wind 35)

Als onze aankoopmakelaar heeft Frank ons stap voor stap door het hele aankoopproces geweldig geholpen. Frank’s professionalisme, begrip en expertise zijn erg waardevol voor ons gebleken. We zullen Frank in de toekomst zeker opnieuw om advies vragen bij het kopen van een nieuw huis. Indien u een goede makelaar zoekt met de juiste persoonlijke aandacht en know-how, dan bent u bij LiveStyle Makelaardij aan het goede adres!

P. Duijndam

Natuurlijk is het eerste doel van makelaar Frank Veenman om een huis te verkopen. Maar hij wist daar voor ons veel meer van te maken dan een koude transactie van een stapel bakstenen. Tijdens de bezichtiging gaf hij al tips en advies over mogelijkheden met het interieur, de verlichting en de tuin. Hij zette net die extra stap om niet alleen een huis te verkopen maar daaraan ook echt een goed gevoel over te houden. Hij liep steeds elk detail van een woning voor ons na. Ons nieuwe huis is precies wat wij zochten, en echt een thuis. Maar als wij ooit besluiten om het te gaan verkopen, dan bellen wij zeker als eerste Frank.

H. Moerman

Wij zijn bijzonder tevreden over de werkwijze en de ondersteuning van Frank Veenman van LiveStyle Makelaardij tijdens de verkoop van onze vrijstaande villa in de Eilandenbuurt. Frank gaf ons door zijn open manier van communiceren vanaf het eerste gesprek een goed gevoel. Hij stelde de zaken niet mooier voor dan ze zijn waardoor wij ook een realistische kijk kregen op de woningmarkt en onze woning. Hij zette zich voor de volle 100 % in om die koper te vinden en daarbij was niets hem teveel. Zijn prachtige fotoreportage van het huis heeft zeker de aandacht van potentiële kopers getrokken.

Tijdens het verkoopproces werden wij voortdurend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Dit alles heeft uiteindelijk geresulteerd in de verkoop van ons huis.

Ook nadat het huis verkocht was heeft Frank voor een vlekkeloze afwikkeling van alle administratieve zaken, die bij de verkoop van een huis komen kijken, gezorgd.

Mocht u uw huis willen verkopen dan bent u bij Frank Veenman en LiveStyle Makelaardij als makelaar aan het juiste adres!

Jurry Visser en Ewa Turadek (Seychellenstraat 4)

Geen Te-Koop bord nodig, binnen 2 weken verkocht!

Diverse bekenden van ons hadden hun woning reeds succesvol verkocht met de hulp van Frank van LiveStyle Makelaardij. Daarom besloten ook wij Frank te vragen onze woning te verkopen.

Frank adviseerde ons diverse cosmetische punten te verbeteren en meer ruimte te creeren in alle kamers. Nadat wij zijn adviezen hadden opgevolgd had hij direct al twee bezichtigingen ingepland. Helaas zat hier de koper nog niet tussen waarna Frank een fraaie woningpresentatie online heeft gezet. Binnen een week hadden we weer kijkers welke vervolgens tot de koop zijn overgegaan. Wij zijn ervan overtuigd dat wij ons huis zo snel hebben verkocht door de goede adviezen en handelswijze van Frank! Bedankt Frank!!!
Wij zijn erg blij met onze nieuwe woning, maar mochten wij dit ooit willen verkopen dan schakelen wij zeker Frank weer in!

Sander en Monique Ballering (Zadkinestraat 82)

Bij deze willen wij Frank bedanken voor de goede manier van handelen tijdens het verkoopproces van onze woning aan de Emil Noldestraat 59. Alles ging in goed overleg, en ook tijdens onze vakantie werden wij goed op de hoogte gehouden en kregen wij uiteindelijk te horen dat de woning was verkocht. Onze vakantie kon niet meer stuk!

Het zal nog jaren duren, hoop ik, maar bij ebentuele verkoop van onze nieuwe woning zullen wij zeker weer aankloppen bij LiveStyle Makelaardij. Wij kunnen LiveStyle Makelaardij aan iedereen aanbevelen. Frank Veenman is een uitstekende makelaar!!!

Ruud en Linda van Duist (Emil Noldestraat 59)

Graag willen wij Frank Veenman van LiveStyle Makelaardij nogmaals hartelijk bedanken voor de uitstekende service welke wij hebben mogen ervaren. Het was zelfs meer dan dat, de contacten waren altijd zeer correct, vriendelijk en open. Wij werden goed op de hoogte gehouden over de ontwikkeling voor, tijdens en na de verkoop. Ook zat hij vol ideeën waar wij als verkopers, maar ook de kopers veelvuldig gebruikt van hebben gemaakt. Niets was hem te veel en je reageerde altijd zeer snel op vragen etc.
We wensen Frank heel veel succes en ook met de aanstaande uitbreiding van de zaak.

Dat we LiveStyle Makelaardij aan een ieder kunnen aanbevelen mag duidelijk zijn!

Nogmaals hartelijk dank en met de vriendelijke groeten.

Jaap en Tieneke (Kwartellaan 6)

Wij hebben onlangs onze 2/1-kap woning door Frank Veenman van LiveStyle Makelaardij laten verkopen. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij LiveStyle Makelaardij. Wij zijn tijdens het hele traject prima geinformeerd en alle contacten en organisatorische zaken verlipen vlekkeloos. Frank neemt de tijd voor de foto’s en deze zijn bijzonder mooi en staan prachtig op de website. Wij hebben vooral veel vertrouwen in de manier waarop Frank de bezichtigingen aanpakt: hij luistert naar de mensen die ons huis komen bezichtigen en past zijn verhaal aan op de situatie en wensen van deze potentiele kopers. Hij neemt er aller tijd voor en geeft adviezen hoe de woning eventueel aangepast kan worden aan de specifieke wensen van de potentiele kopers. Super!!!

Wij kunnen een ieder LiveStyle Makelaardij aanbevelen!!!

Erwin en Ester (Nocturnestraat 22)

Aan welke makelaar vraag ik mijn huis te verkopen?

Dat was lastiger dan ik dacht. Het contact met vier NVM-makelaarskantoren, leidde niet tot het gevoel dat de juiste daartussen zat. Nummer vijf was Frank Veenman van LiveStyle Makelaardij. Hij onderscheidde zich door de tijd die hij nam om het huis in zich op te nemen en me wegwijs te maken in zijn manier van werken. En om zich te verdiepen in mijn wensen. Een verademing was dat, na de vertegenwoordigers van de andere kantoren, voor wie het “gratis” waardebepalingsbezoek meer een plichtmatig karakter had.

Eén van mijn bedenkingen was dat LiveStyle Makelaardij geen NVM-makelaar is. Toch staat mijn huis ook op Funda met een link naar een aanstekelijke presentatie op de site van Frank. De foto’s krijgen alle mogelijke zorg, niets wordt aan het toeval overgelaten. Op de site van LiveStyle is elk huis uniek, terwijl je op Funda één van de zeer velen bent zonder enig onderscheidend karakter.

Gegadigden die (al dan niet via Funda) in het domein van LiveStyle belanden, zitten in een aanstekelijke omgeving, waarin je eerder geneigd bent om verder te kijken, dan weg te klikken.

In vergelijking met de meeste andere makelaars, is LiveStyle een kleine speler. Is dat geen nadeel? Absoluut niet, zie dit eerder als een zeer groot voordeel!. Anders dan bij andere kantoren, krijgt je, als je met LiveStyle belt, Frank rechtstreeks te spreken. Dat geldt voor de verkoper, maar ook voor potentiële kopers. Dat is een meerwaarde ten opzichte van andere makelaars. Wilt u een bezichtiging? Als u vandaag wilt, dan kan het.

Frank is kritisch naar de verkoper. Gelukkig maar, die moet ook zijn best doen en elke wijze les is welkom. Hij zal het niet mooier maken dan het is. Omgekeerd, als kijkers tegen zaken aanlopen, kunnen ze rekenen op een meedenkende makelaar. Er is altijd een oplossing. Uit contact met twee gegadigden (onder wie de koper) weet ik dat Frank niet nalaat om ook later aanvullende tips aan te dragen.

Toegegeven, het heeft enige tijd geduurd voordat het huis verkocht was. Dat is niet dankzij, maar ondanks deze betrokken makelaar. Hopelijk duurt het lang voordat ik weer een huis in de verkoop zet. Maar als het zover is zal ik zeker weer contact opnemen met Frank Veenman van LiveStyle Makelaardij.

Overigens, zonder de geweldige adviezen van Frank zou ik nooit mijn huidige nieuwe woning gevonden hebben!!

E. Kooij (Hanzeweg 48 Almere)

In ons enthousiasme voor ons nieuwe huis in Hoenderloo gingen we voortvarend te werk. We zouden het oude huis wel even verkopen, dat was ons tenslotte al vaker vrij gemakkelijk gelukt, geen probleem, we kochten het Hoenderlose huis en gingen er met veel plezier wonen. Helaas liep het allemaal een beetje anders. De crisis goo…ide roet in het eten en de huizenmarkt stortte in. Onze N.V.M. makelaar deed zijn best, maar zelfs bezichtigingen kwamen er niet meer. We hoorden succesverhalen over Frank Veenman van Livestyle Makelaardij en na een eerste overleg met hem besloten we hem in te zetten voor de verkoop van onze woning aan de Bert Haanstrahof. De markt is slecht, daarover kunnen we kort zijn, maar toch is Frank er in geslaagd om in 6 maanden tijd een koper te vinden en wij zijn daar bijzonder blij mee! Wij kunnen nu verder in de wetenschap dat we slechts één hypotheek hebben en het huis in Almere in goede handen is! (Niet meer ons pakkie-an natuurlijk, maar toch een huis waar we ruim 10 jaar met veel plezier gewoond hebben, dat verkoop je niet zomaar aan iedereen….) Frank, bedankt voor de inzet en veel succes! We hopen dat de woningmarkt binnenkort weer leuker wordt!

Evert en Anly van Oostendorp (Bert Haanstrahof 9 Almere)

Bent u op zoek naar een makelaar?
Dan heeft u hem hierbij gevonden: Frank Veenman van Livestyle Makelaardij uit Almere.
Frank Veenman heeft onze woning prima naar onze tevredenheid verkocht.
Wij hebben hem ervaren als een zeer moderne, actieve, zorgzame, alerte en uiterst deskundige makelaar en adviseur vanaf het moment van kennismaking tot zelfs voorbij de definitieve afronding van de koopovereenkomst.
In de wijde omgeving neemt Frank wat ons betreft een toppositie in op de ranglijst van beste makelaar!

Loek en Hannelore Beijer (Kwartellaan 18, Almere-Hout)

Hierbij wil ik Frank Veenman bedanken voor alle service en het enthousiasme bij de aankoop van mijn nieuwe woning en de verkoop van mijn penthouse. Deze makelaar kan ik bij iedereen aanbevelen, hij heeft er werkelijk verstand van, meer dan vele andere makelaars die slechts trots zijn op hun ‘Roger’ pak. Hun vakkennis is vaak ver te zoeken. Heb Frank twee keer meegemaakt, met mijn huidige woning als bij de verkoop van mijn penthouse, een betere kan men niet hebben, Frank bedankt voor alles.

Nico de Vries (Tiarastraat 37 en C. van Pallandtlaan 54, Almere)

Hierbij willen wij Frank Veenman van LiveStyle Makelaardij nogmaals bedanken voor de verkoop van onze woning. 
In eerste instantie stond onze woning te koop bij een bekende NVM makelaar. Omdat wij na verloop van tijd niet meer tevreden waren over dit kantoor zijn wij op zoek gegaan naar een andere makelaar die de kans op verkoop kon vergroten. In verband met onze vorderende nieuwbouw werd een spoedige verkoop wel wenselijk. Na enige oriëntatie zijn wij in contact gekomen met Frank van LiveStyle Makelaardij. Door zijn opmerkelijke passie voor het vak kregen wij weer een positief gevoel over de verkoopmogelijkheden van onze woning. Zijn eerlijkheid en adviezen werden door ons zeer gewaardeerd. Tevens was hij bijna 24/7 beschikbaar voor vragen en bezichtigingen.

Een makelaar die wij u zeer zeker kunnen aanbevelen.

Nogmaals dank.

Paula en Thomas Trompert (Constant Permekehof 26)

We hadden een viertal makelaars gevraagd wat de beste strategie zou zijn om ons huis aan de Andantestraat zo goed mogelijk te verkopen. Ondanks dat Frank Veenman van LiveStyle Makelaardij als enige geen NVM makelaar was, sprong hij er uit met zijn betrokkenheid en inzet om het huis succesvol te verkopen. Een goed verzorgde website met mooie foto’s, flexibiliteit bij het bezichtigen en regelmatig overleg met ons als verkopers gaf ons het meeste vertrouwen in hem. De verkoop van onze woning heeft zo’n 2 jaar geduurd. Opvallend dat in de straat nog 5 vergelijkbare woningen in die tijd te koop stonden en het onze als enige verkocht is! Frank hield de markt scherp in de gaten, hield ons op de hoogte van ontwikkelingen en dacht actief mee met de potentiele kopers bij mogelijke aanpassingen aan het huis om het aan hun wensen te kunnen laten voldoen. Het proces heeft door de marktsituatie langer geduurd dan gewenst echter mede door Frank’s enthousiastme hebben we nooit getwijveld aan de goede afloop. Resultaat is dat we onlangs de sleutels hebben overdragen aan de nieuwe eigenaren van onze woning.

Monique en John (Andantestraat 25)

Nadat wij hadden besloten onze vrijstaande woning aan de Tiarastraat in de Sieradenbuurt te willen verkopen, zijn wij op zoek gegaan naar een goed makelaarskantoor. Na gesprekken met enkele makelaars die ons waren aanbevolen hebben wij gekozen voor LiveStyle makelaardij vanwege de passie, de aanpak en de ‘Style’ van Frank Veenman. Midden in de crisis wist hij met overtuiging onze woning te presenteren hetgeen leidde tot enkele geïnteresseerde kijkers. Door zijn grote flexibiliteit, kennis van mogelijkheden en service richting ‘kijkers’, en uiteraard ons als verkopers, heeft hij van ‘kijkers’ potentiele ‘kopers’ gemaakt. Zelfs vanaf de ligstoel op het strand tijdens zijn vakantie bleef Frank communiceren met ons als verkopers en geïnteresseerde kopers hetgeen heeft geleid tot de verkoop van onze woning binnen een termijn van ca. 4 maanden.

Wij willen een ieder die van plan is zijn woning te verkopen dan wel reeds lange tijd zijn of haar woning zonder resultaat te koop heeft staan, aanraden een afspraak te maken met Frank Veenman van LiveStyle makelaardij!

Familie Coomans, Tiarastraat, Almere

Ons plan was om onze woning aan de Bergeendlaan 14 ongeveer midden 2012 te verkopen om dan te emigreren. Eind 2010 besloten we om de woning alvast in de verkoop te doen. Gezien de kredietcrisis en bijbehorende moeilijke woningmarkt zou het toch zeker 1 tot 2 jaar kunnen kosten om de verkoop te bewerkstelligen. De reden dat wij LiveStyle Makelaardij in de arm namen was dat wij veel positieve reacties hadden vernomen in de wijk (Almere-Hout) over LiveStyle Makelaardij en met name Frank Veenman. Hij had een compleet andere aanpak dan zijn collega-makelaars, die over het algemeen geen idee hebben hoe ze met een potentiele koper moet omgaan. Bovendien nam hij zeer ruim de tijd voor de bezichtigingen en de adviezen. Nou, die verhalen klopten! Vanaf het moment dat de woning te koop werd aangeboden hebben we zeer regelmatig bezichtigingen gehad. Mensen in familie- en vriendenkring die ook hun woning te koop hadden staan klaagden dat er nooit iemand kwam kijken (soms al jaren niet), maar bij ons liep het ‘storm’. Het duurde een half jaar voordat de woning verkocht was. Het was wel even schrikken, want wij waren nog helemaal niet klaar voor verkoop en bijbehorende vertrek naar het buitenland! Maar ook daar hebben we een oplossing voor gevonden. 

We hebben met heel veel plezier ruim 15 jaar aan de Bergeendlaan gewoond, maar door de actieve aanpak van Frank Veenman van LiveStyle Makelaardij kunnen wij nu op ons gemak en met 1 zorg minder doorgaan met het plannen van onze emigratie. 

Dank je wel Frank!

Mirjam en Justus Auf dem Brinke (Bergeendlaan 14)

Wij willen LiveStyle Makelaardij / Frank Veenman hierbij nog bedanken voor alles wat hij heeft gedaan om ons huis te verkopen. Binnen 7 weken voor een goede prijs!!!! Mede dankzij de super foto’s die hij gemaakt heeft. de styling en belichting, de tijd die hij daar in heeft gestopt heeft ervoor gezorgd dat het huis snel verkocht werd. 
Wij zijn blij dat we Frank Veenman als makelaar hebben gekozen. als wij ooit weer een huis te koop aanbieden, dan weten we welke makelaar we moet kiezen.

Bedankt! 

Johan en Marcelline Allertz (Catalpastraat 58

Hierbij willen wij Frank bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid inzake de verkoop van onze villa in de Parkwijk.

In eerste instantie hadden wij drie kandidaat makelaars uitgenodigd om de verkoop van ons huis te regelen. Bij twee makelaars ontstond het gevoel dat zij onze woning slechts beoordeelden op het aantal vierkante- en kubieke meters. Een derde makelaar gaf die indruk niet, maar bleef erg vasthouden aan een meer traditionele verkoopmethode wat naar onze mening in deze tijd niet de beste aanpak zal zijn. Uiteindelijk hebben we Frank Veenman van Livestyle Makelaardij uitgenodigd. Het contact met Frank hebben we erg plezierig gevonden, waarbij ons is opgevallen zijn optimisme en het steeds weer meedenken in de behoeften van de kandidaat kopers. Of het nu een kandidaat was die de moeder/schoonmoeder op de begane grond wilde laten wonen, of iemand die meer kinderen had dan onze woning aan kamers telde, voor ieder probleem had Frank wel een oplossing en informeerde hij de klant over betrekkelijk eenvoudige verbouwingsoplossingen. Ook het correcte aan- en afmelden en evalueren van een bezichtiging, hebben we als zeer prettig ervaren. Wij wisten dat onze villa slechts voor een kleinere doelgroep interessant zou zijn. Toch is het LiveStyle gelukt onze woning te verkopen in deze moeilijke tijd. Kortom, onze keuze om met LiveStyle Makelaardij in zee te gaan is een uitstekende keus geweest.

Cor en Joke Meijer (Citroenstraat 4)

Indertijd hadden wij het plan opgevat om onze woning aan de Henry Moorestraat 76 te gaan verkopen. De kinderen waren het huis uit waardoor de woning een maat te groot was geworden.

De volgende stap was de keuze van een verkopende makelaar waarvoor een drietal kandidaten werd uitgenodigd. De eerste twee, wat grotere en reeds lang gevestigde kantoren, blonken uit in desinteresse. De gesprekken werden door hen vriendelijk doch op de “automatische piloot” gevoerd, een mogelijke verkoopprijs werd terloops genoemd. Inmiddels was dit het derde huis welke wij in Almere gingen verkopen dus enige ervaring met dit soort gesprekken was al voorhanden. Met deze makelaars was er dus duidelijk geen match.

Het gesprek met Frank Veenman van LiveStyle Makelaardij verliep geheel anders. Alles werd naar behoren doorgenomen en wel overwogen en beargumenteerd werd er gesteld wat de mogelijke verkoopprijs zou kunnen zijn. Door deze positieve ervaring is toen gekozen voor Frank Veenman van LiveStyle Makelaardij. Wij hadden bij de bouw van ons huis gekozen voor wat grotere kamers waardoor het aantal kamers beperkt bleef. Dit zou een beletsel kunnen zijn voor potentiële kopers hetgeen van de benaderde makelaars alleen door LiveStyle Makelaardij werd geopperd.

In de praktijk bleek dat dit voor een gedeelte van de kijkers (grotere gezinnen) wel degelijk een bezwaar was. LiveStyle Makelaardij heeft in die voorkomende gevallen met behulp van schetsen e.d. aan kijkers laten zien welke mogelijkheden er met de beschikbare ruimte mogelijk was. Met bescheiden middelen was n.l. het aantal slaapkamers behoorlijk uit te breiden van 3 naar 7 stuks. Een eventuele inpandige verbouwing bleek echter toch een probleem voor een aantal kandidaten.

Uiteindelijk heeft Frank Veenman toch gegadigden kunnen overtuigen dat de woning, met enige aanpassingen, aan hun wensen kon voldoen. Het betrof hier een gezin met 5 kinderen welke onze woning eigenlijk al van hun lijst hadden geschrapt in verband met het feit dat er slechts 3 slaapkamers aanwezig waren. Frank heeft toen de 1e en 2e verdieping opnieuw ingedeeld en tekeningen hiervan naar deze kandidaat verzonden. Na nog twee bezoeken heeft deze kandidaat uiteindelijk onze woning gekocht. Wij zijn er van overtuigd dat door deze inzet en het meedenken met de potentiële kopers onze woning snel verkocht is geweest en dat de nieuwe bewoners gelukkig zijn met hun nieuwe woning.

LiveStyle Makelaardij doet meer dan alleen een woning laten zien, Frank luistert naar de potentiële kopers en tracht vervolgens invulling te geven aan hun wensen. Wij bedanken Frank Veenman voor de prettige samenwerking en zij die willen gaan verkopen moeten toch echt ook LiveStyle Makelaardij uitnodigen. U zult net zo enthousiast zijn.

Annemarie en Marcel van Eck (Henry Moorestraat 76)

Vrij onverwacht kochten wij een ander woning binnen onze wijk Almere-Hout. We hadden dus haast om ook snel ons eigen woning aan de Bergeendlaan 10 te koop te zetten. Dezelfde dag dat wij Frank Veenman van LiveStyle Makelaardij benaderden kwam hij diezelfde avonds al bij ons langs. Binnen een paar dagen waren de foto’s gemaakt en de verkooptekst opgesteld waarna onze woning binnen korte tijd op de website van LiveStyle stond en uitgebreid op het internet werd gepresenteerd. Wij hebben het contact met Frank als zeer positief ervaren en ondanks het feit dat de krediet crisis in volle hevigheid los barste zijn we van start gegaan en met een goed eindresultaat. Onze woning was binnen twee maanden verkocht!

In tegenstelling tot vele andere makelaars neemt Frank ruimschoots de tijd om de bezichtigingen te doen. Hij ziet hij dit niet als het verplichte “rondje”. Hij benut juist de gelegenheid om kijkers te informeren over de mogelijkheden van de woning qua interieur en eventuele aanpassingen. Regelmatig regelde Frank bezichtigingen op zaterdag maar ook op zondagen. Ook ten tijde van de overdracht heeft Frank ons een hoop werk uit handen genomen door dit op zich te nemen.

Voor ons is de keuze al gemaakt. Mochten wij in de toekomst onze nieuwe willen verkopen, dan gaan we dit zeker opnieuw doen met Frank Veenman van Livestyle Makelaardij.

Stephan en Esther Schaap (Bergeendlaan 10)

Mijn woning in Almere-Hout heeft bijna 2 jaar te koop gestaan bij een bekend makelaarskantoor in Almere. In die tijd hebben er slechts enkele bezichtigingen plaatsgevonden en heeft de makelaar mijn woning niet weten te verkopen.

In februari van dit jaar hoorde ik bekenden praten over LiveStyle Makelaardij welke reeds een groot aantal woningen hier in de wijk heeft weten te verkopen en ook hun woning binnen 4 weken verkocht had. Ik ben toen ook maar eens met Frank Veenman van LiveStyle gaan praten. Wij zijn toen tot een zeer plezierig contact gekomen. Ik heb hem de verkoopopdracht gegeven en direct heeft Frank er veel tijd in gestoken om mijn woning optimaal op het internet te presenteren. Het resultaat was dat we in de eerste week gelijk al weer 2 bezichtigingen hadden. De derde week kwamen er mensen die, na uitgebreid overleg met Frank omtrent de verbouwmogelijkheden, hebben besloten mijn woning kopen.

Ik kan niet anders zeggen, dat ik zeer tevreden ben over de inzet en betrokkenheid van LiveStyle Makelaardij. Opmerkelijk was ook dat ik van de kopers heb vernomen dat ook zij zeer content waren over de ontvangst, interesse en onderhandeling door Frank.
Vervolgens heeft Frank mij ook bijgestaan in de aankoop van een appartement. Samengevat kijk ik terug op een zeer prettige samenwerking met LiveStyle en kan daarom een ieder aanraden om eens in gesprek te gaan met Frank Veenman. Ik weet zeker dat u net zo enthousiast zal worden zoals ik dat ben.

Mevr. G. Timmer – de Vries (Bergeenlaan 11)

Nadat wij ruim 7 maanden (zonder resultaat) bezig zijn geweest om onze villa in Almere-Hout via een bekende plaatselijke makelaar te verkopen, kwamen wij via een tip van een kennis in gesprek met Frank Veenman van LiveStyle Makelaardij.
Na een eerste kennismakingsgesprek werden wij meteen enthousiast over de werkwijze zoals Frank dit ziet. Frank is meelevend met de verkopende partij maar kan ook zeer kritisch zijn op inrichtingsvraagstukken en geeft gevraagd, maar vaak ook ongevraagd, zijn goede advies om de verkoop nog beter te laten slagen. Frank is een gedreven persoonlijkheid, werkt hard en is steeds bezig om de belangen van de verkopende maar ook voor de kopende partij waar de maken. Je krijgt bij Frank het gevoel dat Frank dag- en nacht voor je klaar staat. Van de overgang naar LiveStyle Makelaardij hebben wij absoluut geen spijt gehad! In tegendeel!
Frank wist onze villa binnen twee maanden te verkopen ondanks het begin van de kredietcrisis.

Ook de kopende partij was vol lof over Frank in het bijzonder de manier hoe Frank de koop en verkoop begeleide en ook hoe Frank adviezen aan hen gaf over de diverse herinrichtings mogelijkheden. Wij zijn zeer blij dat wij de overstap hebben gemaakt naar LiveStyle en hopen voor Frank dat hij nog zeer veel succes mag hebben met zijn makelaardij en de verkoop van woonhuizen.

Fam. Opstal (Koekoeklaan 16)

LiveStyle Makelaardij, en in het bijzonder Frank Veenman, is geweldig. Ik heb de laatste jaren een paar keer met makelaarskantoren te maken gehad, maar geen was zo betrokken bij zijn cliënten als Frank. Hij verdiept zich niet alleen in de te verkopen woning maar vooral ook in de eventuele kopers. En dat werkt voortreffelijk zoals wel is gebleken.
Mijn woning was reeds helemaal leeg toen Frank de verkoopopdracht kreeg. Dit maakte het minder eenvoudig om de woning te verkopen omdat, volgens Frank, de eventuele kopers zich hierdoor moeilijker in hun nieuwe woonsituatie kunnen inleven. Frank wist daar wel raad op. Hij ging naar buren met een zelfde soort woning en kreeg toestemming foto’s van hun interieur op je site te plaatsen. Dit heeft zeker geholpen. Hij ging zelfs nog een stap verder door de werkelijk geïnteresseerde kandidaten mee te nemen naar de buren om daar te kijken hoe e.e.a. kon worden na enige aanpassingen aan mijn woning. Ik ben ervan overtuigd dat zonder deze inzet mijn woning nog te koop had gestaan.
Daarnaast wil ik ook nog een compliment geven aan zijn website. Deze is erg mooi en geeft een goed beeld van zijn werkwijze. Goed presenteren doet begeren!
Frank, ik wens je verder veel succes toe in deze moeizame tijd en zal je naam zeker noemen als die gelegenheid zich voordoet.

Mara de Lange (Lijzijde 18)

Nadat onze villa aanvankelijk bijna 2 jaar bij een groot plaatselijk makelaarskantoor zonder succes te koop heeft gestaan (ja zelfs nadat men in onze ogen een potentiële koper had laten lopen) hebben wij contact opgenomen met Frank Veenman van Livestyle Makelaardij in Almere.

Daar hebben wij absoluut geen spijt van gehad!!

Niet alleen dat er eindelijk een vakbekwame- en enthousiaste makelaar voor de deur stond, maar ook de totale verzorging, betrokkenheid, aanpak etc. was zeer verfrissend en zou een voorbeeld voor andere makelaars dienen te zijn. Wij hebben een beetje recht van spreken want wij hadden al 3 huizen/villa’s in het verleden verkocht.

Dat de aanpak van Frank succes zou hebben stond bij voorbaat vast. Bij teveel makelaarskantoren is het alleen maar wachten op de koper en daarna de courtage opstrijken.

Hier kwam eindelijk een prof-makelaar over de vloer, die wist waarmee hij bezig was.Na 6 maanden heeft Frank onze villa in de hogere prijsklasse verkocht. Wij hebben onze villa zelf laten bouwen en hebben hier heerlijk gewoond. Ons enthousiasme heeft Frank uitstekend op de verkopers overgebracht met als gevolg dat nu ook zij zeer enthousiast zijn over deze villa.

Al met al drie zeer tevreden partijen: de kopers, de verkopers en de makelaar. Frank in één woord een verademing om zaken te doen met een makelaar, die zijn vak verstaat en een voorbeeld voor andere makelaars is.

Jaap en Olga van der Beek (Borggraaf 5 Lelystad)

Onlangs hebben wij via internet ons droomhuis gevonden. We zochten contact met de verkopende makelaar van LiveStyle Makelaardij in Almere. We werden vriendelijk en enthousiast te woord gestaan. We hebben in dezelfde week op vrijdag een bezichtiging gehad en op zondag hebben we het gekocht.

Frank heeft hart voor dit werk, hij is zelfs in het weekend ook op zondag bereikbaar. Gelukkig voor ons, want op maandag waren en meer kapers op de kust die een bod wilden uitbrengen op ons droomhuis.

De volgende uitdaging was de verkoop van ons eigen huis. Na diverse makelaars gesproken te hebben werden we ruw uit onze droom verstoord. Alle makelaars wilde ons huis verkopen maar bij geen van de zgn. “grote jongens” hadden we een goed gevoel. We hadden eigenlijk alleen een goed gevoel bij de professionaliteit, creativiteit en misschien nog wel belangrijker, de persoonlijke “touch” van Frank. Het was daarom overduidelijk, dat wij ons huis ook bij hem in de verkoop wilden zetten. Dit was een juiste beslissing want binnen 1,5 week was ons huis verkocht. Echt super! (De meeste huizen in de Zanzibarstraat in Almere-Buiten staan ruim 1 jaar te koop).

Frank is enthousiast, geïnteresseerd, daadkrachtig en zorgvuldig. Hij onderscheidt zich door zijn persoonlijke aanpak en stijl van presenteren. We hebben er een ontzettend goed gevoel aan overgehouden en wij zouden hem ook aan iedereen willen aanbevelen.

Frank heel veel succes met LiveStyle Makelaardij en bedankt voor de prettige samenwerking.

Marcel & Jasmijn Huussen (Zanzibarstraat 15)

Via bekenden zijn wij met Frank in aanraking gekomen, zij waren erg tevreden met de aanpak van Frank bij de verkoop van hun woning. Al voordat wij zelf contact met Frank hadden gezocht stond hij voor de deur om zich voor te stellen. Een afspraak was snel gemaakt want als iemand de moeite neemt om spontaan langs te komen dan is het bijna vanzelfsprekend dat hij diezelfde moeite neemt om je huis te verkopen.

Wij hadden een jaar tot anderhalf jaar uitgetrokken voor de verkoop van ons woning aangezien veel woningen bij ons in de buurt gemiddeld een jaar of langer te koop staan.


Groot was onze verbazing dan ook toen Frank al na een week belde en ons vertelde dat het huis verkocht was en ook nog onder de voorwaarden die wij gesteld hadden. Frank heeft zich enorm ingezet en een grote betrokkenheid getoond bij o.a. de presentatie van ons woning, iets wat je niet zo snel tegenkomt.

Wij zullen Frank dan ook van harte aanbevelen bij een ieder die zijn huis wil verkopen.

Rinske en Peter de Kuiper (Vlaamse Gaailaan 8)

Zorg en betrokkenheid zijn kenmerken die ons te binnen schieten als we terugkijken op de samenwerking met Frank Veenman.
Tijd, aandacht en zorgvuldigheid sluiten daar direct op aan. Frank heeft alle tijd genomen die nodig was om ons huis optimaal te presenteren voor de verkoop. Met aandacht voor details en een zorgvuldigheid die tegenwoordig zeldzaam is. En dat alles in een bijzondere prettige en constructieve samenwerking.
En met succes.

Een aanrader!

Judith en Danny van Wieringen (Rietganslaan 23)

Bij deze willen wij Frank heel hartelijk bedanken voor de bijzonder fijne samenwerking voor wat betreft het verkopen van ons huis. Nadat ons huis meer dan een jaar bij een NVM makelaar te koop had gestaan zonder enig resultaat, ja zelfs zonder dat er ook maar een bezichtiging of iets in die richting werd gerealiseerd.

Zelf moesten wij acties aangeven en als er een flyer actie was moesten wij die zelf verzorgen. Toen wij hoorden dat er een actieve nieuwe makelaar bij ons in de wijk actief was hebben wij direct contact gezocht. Na toch enige terughoudendheid van onze kant want zoveel enthousiasme als Frank ten toon spreidde waren wij niet gewend, zijn wij met Frank in zee gegaan. Daar hebben wij geen moment spijt van gehad, hij had direct een heel andere aanpak als die wij gewend waren. Ook was hij altijd bereikbaar en aanspreekbaar zelfs in het weekend kregen wij Frank aan de telefoon.

Ook toen het in een bepaalde tijd wat stiller werd met de belangstelling, hebben wij nooit het vertrouwen in Frank in twijfel getrokken. Dat bleek terecht want wij hebben ons huis verkocht tegen een goede prijs en een goed gevoel.

Daarom kunnen wij Livestylemakelaardij bij iedereen aanbevelen.

Wij wensen Frank veel succes met zijn makelaardij, zijn manier om mensen te inspireren, en als het nodig is doen wij weer graag een beroep op hem.

Ben en Liesbeth Kaatman (Sperwerlaan 13)

Frank heeft ons zeer goed ondersteund bij de verkoop van onze wonin. We waren zeer prettig verrast met de snelheid waarmee het hele proces, van eerste intake gesprek tot aan de voorbereidingen voor de overdracht is verlopen. Na de eerste kennismaking hebben we met Frank een afspraak gemaakt om het hele huis uitgebreid door te lopen en een (helaas lange….) lijst van klusjes en klussen op te stellen om het huis verkoopklaar te maken. Nadat we de lijst afgehandeld hadden heeft Frank een grote serie foto’s gemaakt om het huis goed tot zijn recht te laten komen op de website. Ook heeft Frank een uitgebreide beschrijving opgesteld en met ons afgestemd, we denken dat deze zorgvuldige voorbereiding voor het in de verkoop plaatsen van ons woning zeker heeft bijgedragen aan de grote belangstelling voor het huis. We zijn momenteel ook zelf naar een nieuwe wonjng aan het zoeken, we hebben tot op heden nog geen huis kunnen vinden wat met een zelfde zorgvuldigheid wordt gepresenteerd.

Frank heeft van alle bezichtigingen binnen een halve dag een beknopt en relevant verslag uitgebracht, waardoor we voortdurend goed op de hoogte waren van de ontwikkelingen. En binnen een week was de koop gesloten, waarbij we het een opvallend gegeven vinden dat zowel wij én de kopers (die we hebben ontmoet) het gevoel hebben dat we een goede deal hebben gemaakt: dit vereenvoudigt de afhandeling van het hele verkooptraject. Al met al dus een zeer geslaagd traject, waarbij we in minder dan een maand tijd van eerste gesprek tot een glaasje champagne zijn gekomen!

De meest opvallende elementen van de LiveStyle formule waren voor ons
(1) de persoonlijke aandacht & interesse die we ervaren hebben
(2) de zorgvuldigheid en snelheid van handelen tijdens het verkooptraject

Nogmaals bedankt Frank!

Siep en Anneke Windhorst (Cranberrylaan 30)

Wij willen Frank bedanken voor de inzet en professionaliteit die hij aan de dag legde tijdens de verkoopperiode van onze woning (twee maanden). Frank luistert heel goed naar wat de aspirant-koper zoekt en hij verdiept zich in de locatie en de woning van de verkoper. 
Tijd speelt daarbij geen rol.

Onze mening is dat Frank Veenman niet alleen makelaar is, maar ook een heel goede verkoper. Wij benadrukken: Frank pakt op wat andere makelaars laten liggen. De doorsnee makelaar laat de aspirant-kopers de woning wel zien, maar voor de rest moeten die mensen het zelf maar bedenken. Makelaar Veenman gaat in op de wensen van de mensen en mogelijkheden die de woning en de locatie bieden.

In onze ogen verdient LiveStyle Makelaardij, ondanks het korte bestaan, nu al een MICHELIN-STER in makelaarsland. Hij springt er duidelijk tussenuit met zijn enthousiaste aanpak.

We wensen hem veel succes en veel dank.

Wim en Yvonne Mulder (Ananasstraat 1)

Er hebben meerdere huizen in onze straat te koop gestaan en het huis van onze buren stond een tijd geleden maar liefst 25 maanden te koop. Toen ik besloot mijn huis te verkopen, was ik dan ook bezorgd hoe snel ik het kwijt zou zijn. Tot mijn verbazing zag ik dat een zelfde soort huis in onze straat maar een maand te koop had gestaan. Heel brutaal ben ik op de bewoners afgestapt en kreeg ik te horen dat Livestyle Makelaardij de verkoop onder haar hoede had genomen. Ze waren niet alleen zeer tevreden over de korte duur, maar vooral over de verkoopstijl van Frank Veenman. Ze roemden zijn enthousiasme, interesse en zorgvuldigheid.

Na een eerste gesprek met Frank werd mij duidelijk dat deze makelaar er een eigen stijl op na hield. Ik was blij verrast over zijn enthousiasme. En dat zat niet in de cijfers, maar in het inleven in de situatie van de verkopende en kopende partij en de passie voor huis en interieur. Maar het belangrijkste vond ik dat hij mij de ruimte gaf voor mijn eigen invulling van het onderhandelingsproces, eisen en wensen. Ik heb zelf een commerciele functie in het bedrijfsleven en keek daarom daar kritisch naar. Frank stuurde het proces en gaf professioneel advies, maar hij gaf mij ook de gelegenheid om een koers te varen en een einddoel te bepalen. Tegelijkertijd kan Frank ook sterk aangeven wat zijn eisen en wensen zijn. Zo heb ik een kluslijst gekregen en tips over de inrichting. Op dat moment besloot ik ook om de aankoop van ons nieuwe huis in zijn handen te geven.

Tijdens onze vakantie zijn er meedere bezichtigingen geweest en heeft Frank alle tijd genomen voor de bezoekers. We konden hem altijd bereiken, hij hield ons perfect op de hoogte en leefde erg mee. We hadden het gevoel dat we de enige klant voor hem waren. 
Tevens gingen we het aankoopproces in van ons nieuwe huis en Frank was zo betrokken dat hij het bijna net zo spannend vond als ons.

Ondertussen zien de buren het bordje “verkocht” al in de tuin staan en polsen ze me voorzichtig hoe het komt dat het zo snel is gegaan. Gelukkig staat het telefoonnummer van Frank op het bord.
Ik zal Livestyle Makelaardij bij iedereen recommanderen.

Saskia van Es (Folkloreweg 64)

Ons huis stond al wat langere tijd te koop. Na 9 maanden twijfelden we of we niet eens met een andere makelaar in zee moesten gaan om een nieuwe impuls aan de verkoop te geven. Na enige tijd besloten wij Frank Veenman van LiveStyle Makelaardij uit te nodigen voor een oriënterend gesprek om te kijken wat hij voor ons kon betekenen.

Tijdens dit gesprek viel al op hoe zijn werkwijze verschilde van de meeste makelaars. Zo besteedde hij veel aandacht aan de inrichting van de woning. Met kleine veranderingen zou de uitstraling van de woonkamer ruimtelijker zijn en het zicht op de tuin optimaler. Ook vond hij het belangrijk een stijlvolle presentatie te maken voor de verkoop. 
Wat opviel was de enorme betrokkenheid en passie die Frank voor zijn vak uitstraalde. Dat heeft ons doen besluiten hem als makelaar voor de verkoop van huis kiezen.

Vervolgens heb ik het interieur aangepast aan de adviezen van Frank. Het resultaat was verbluffend! Toen hij ook nog binnen twee weken met een koper kwam was de euforie compleet.
Er is veel aandacht geschonken aan de kandidaat kopers. Frank heeft geprobeerd ze echt de sfeer van het huis te laten proeven door de tijd voor ze te nemen, een kopje koffie met ze te drinken.
Na de bezichtiging nam Frank vrijwel meteen contact met ons op om zijn bevindingen met ons te delen. Dat vond ik heel prettig omdat je dan niet zo lang in afwachting hoeft te zitten.

De fase waarin er over en weer is geboden heeft Frank goed begeleid. Zelfs in het weekend stond hij voor ons klaar. Hij heeft veel moeite voor ons gedaan maar daarbij niet de kopende partij uit het oog verloren. En uiteindelijk zijn we tot een compromis gekomen en is ons huis binnen vier weken verkocht. Klasse!

Annelies Steen (Saxofoonweg 30)

In de afgelopen weken waarin we actief op huizenjacht zijn gegaan vinden we volledig bevestigd dat we een meer dan goede keuze hebben gedaan door de verkoop van ons huis aan Livestyle over te laten. We vallen van de ene verbazing in de andere. Op zaterdag een pand bezichtigen? Hoe we het durven te vragen! Nee, dat is privé-tijd van de makelaar dus dat zal helaas niet gaan. Dit wordt ons gewoon per telefoon door een secretaresse medegedeeld. Tja, hoeveel grond zat er ook alweer bij dit pand? Even in de brochure kijken meneer, dat weet ik ook niet, zegt een andere makelaar zonder blikken of blozen.

Er zijn dus makelaars en makelaars. We hebben bij ‘Livestyle’ in ieder geval weer ervaren wat dienstverlening gepaard aan professionaliteit kan opleveren. Het inleven in zowel de verkopende als de potentieel kopende partij, met uitvoerige kennis van, en visie op, het te verkopen pand, was voor ons niet alleen een nieuwe, maar ook een buitengewoon prettige ervaring. We zijn vaker verhuisd. Het huis werd altijd via een makelaar verkocht. We weten nu dat dit ook op een prettige, klantvriendelijke wijze kan. Verhuizen is een “major life-event” wordt gesteld. Wat ons betreft is het een Livestyle-event geworden, met een happy-end! Zonder enig voorbehoud kunnen we Livestyle bij vrienden en kennissen aanbevelen mocht men tot verkoop van hun woning willen overgaan. Vakmanschap en dienstverlening gegarandeerd. Waar vind je nog een makelaar die op elk moment van de dag en weekend voor je klaarstaat?

Jan en Wilma Bronsema (Meerkoetlaan 1)

Nadat ons huis ruim een jaar in de verkoop had gestaan besloten we eind 2006 dat we ons huis weer actiever in de markt wilden positioneren. We waren het er snel over eens dat we dit met een nieuwe makelaar wilden doen. Maar ja, wie dan? Kies je dan voor “de kontakten en ervaringen” die een gerenommeerde makelaardij te bieden heeft of voor de “vernieuwde aanpak en volledige commitment” die een kleine en jonge onderneming je biedt. 
We hebben 3 makelaars uitgenodigd voor een gesprek met als thema “wat gaat u voor ons doen om ons huis goed te verkopen”? Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de “enthousiaste aanpak en het maatwerk” dat een nieuwe makelaardij op de (Almeerse) markt ons voorschotelde.

U raadt het al dat was LiveStyle Makelaardij.

Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Behalve een uiterst plezierig en intensief kontakt met de heer Veenman, het uiterst correct op de hoogte gehouden worden van de bezichtigingen en de vervolggesprekken met die gegadigden, waren er een aantal kenmerken die hem in onze ogen duidelijk onderscheidt van wat wij gewend waren. 
De 3 sterkste punten hiervan zijn:

 1. Een bijzonder goede voorbereiding over hoe we ons huis met kleine aanpassingen wat “verkoop-vriendelijker” konden maken. Nuttige tips en hulp bij het opknappen van het aanzicht aan de buitenkant en de tuin, maar ook bij het beter positioneren van de inrichting. Sfeer, woonbaarheid en ruimtes kwamen beter tot hun recht en LiveStyle kon zo ook beter de kopers op de mogelijkheden attenderen.
 2. Een bijzonder goede positionering van ons huis op de Internetsite met een sfeervolle videopresentatie van ons huis en de omgeving. Niet alleen ons huis van binnen en buiten belichten, maar ook de buurt, de omgeving en leuke locaties van Almere Haven (haventje, strand e.d.). De heer Veenman heeft met zijn oog voor sfeer en details een duidelijke toegevoegde waarde aan onze woning gegeven.
 3. Een talent om potentiële gegadigden snel geïnteresseerd te krijgen voor een bezoek aan ons huis en de mogelijkheden daarvan in te zien. Hier komt misschien wel de sterkste kant naar voren van LiveStyle: het kunnen inleven wat een klant wil met een huis en wat er kan met dat huis! Bijzonder vond ik dan ook de verhalen van de heer Veenman dat hij de gegadigden het liefst bij hen thuis eerst even zelf spreekt. Waarom dan? Veenman zei; “Wel dan kan ik goed zien hoe ze nu wonen, wat hun stijl en smaak voorkeuren zijn en hun wensen waarom ze willen verhuizen. Daarna kan ik dan veel specifieker hun “ideaal beeld” van een woning projecteren op de mogelijkheden van de woning die ik wil verkopen. Ze wijzen op de mogelijkheden van een andere inrichting dan die er nu staat, benutting van ruimtes daardoor of d.m.v. kleine verbouwingen, etc.”

Tja, zie maar eens een makelaar te vinden die voor een bezichtiging deze dubbele tijd daarin investeert! LiveStyle dus wel.

De persoonlijke betrokkenheid van LiveStyleMakelaardij hebben wij zeer gewaardeerd. By the way: ons huis was binnen 8 weken verkocht met ca. 15 bezichtigingen.
En ja, wij kunnen LiveStyle dan ook van harte aanraden bij een ieder, met name die potentiële verkopers die een huis hebben waar een personal touch in het positioneren van de woning en het wijzen op de mogelijkheden ervan een duidelijk toegevoegde waarde zal zijn.

Ronald Batenburg en Conny Grotendorst (Krachtveld 44)

De eerste kennismaking met Livestyle makelaardij was achteraf gezien karakteristiek voor de werkwijze van Frank Veenman: De juiste persoon op het juiste moment op de goede plaats. Frank was flyers voor Livestyle aan het rondbrengen in onze “oude” buurt net toen we thuiskwamen van een bezichtiging van onze toekomstige woning.

Na een kort gesprek hebben we een afspraak gemaakt om zijn visie over het verkopen van huizen aan te horen. Zijn werkwijze bleek uniek te zijn door alleen te kiezen om huizen te verkopen; geen aankoop of taxaties die de focus kunnen vertroebelen. Dat deze werkwijze succesvol is blijkt uit het feit dat onze woning binnen 2 maanden verkocht was terwijl dat in het duurdere middensegment niet gewoon is. De tijdsinspanning die Livestyle levert voor zowel de kopers en verkopers is uniek en zorgt voor de optimale voorwaarden om het huis te verkopen voor een goede prijs, en dat is uiteraard het doel.

Remco en Ingeborg Brandt (Joris Ivenslaan 29)

De eerste kennismaking met Livestyle Makelaardij kan als zeer prettig bestempeld worden. Op een maandagavond hebben wij Frank Veeman van Livestyle Makelaardij gebeld met de vraag: Waarom denkt u dat onze woning nog steeds te koop staat?? Hij gaf ons antwoord wat eventuele redenen hiervan konden zijn en hoe hij hier mee om zou gaan, gevolg was dat mijn interesse was gewekt. In het daaropvolgend verkennende gesprek heeft Frank Veenman duidelijk en met veel enthousiasme zijn wijze van werken toegelicht, resulterend in een aanpak die ons uitstekend pas: verfrissend en ondernemend, vastberaden, gemotiveerd en vol ideeën……”

“Onze woning staat nu enkele weken bij Livestyle Makelaardij in de verkoop en heeft al geresulteerd in enkele bezichtigingen. Helaas nog geen verkoop, maar dat kan nooit lang meer duren.

Duidelijke pluspunten ten opzicht van eerdere ervaringen zijn: 

 • directe terugkoppeling na een bezichtigingen, 
 • veel informatie beschikbaar over de potentiële kopers, 
 • creatief meedenken 
 • én bovenal ………betrokkenheid!

Vervolg:

We zijn bijzonder blij dat nu (na slechts enkele maanden) onze woning is verkocht. Wat ons vorige makelaar in 2 jaar niet was gelukt, heeft Frank in 6 maanden wel weten te bewerkstelligen: verkoop van de woning tegen een zeer goede prijs. Franks deskundigheid, vastberadenheid, gedrevenheid en bovenal creativiteit heeft ervoor gezorgd dat de woning is verkocht.

We kunnen iedereen aanraden om Livestyle Makelaardij in te schakelen bij de verkoop van een woning. Zijn verfrissende manier van werken heeft ons in positieve verbaasd en blijkbaar slaat deze methode aan.

Frank bedankt!!

Rob & Mie Martens (Hans Lodeizenstraat 67)

Wij hadden “de tijd” en besloten na eerdere zowel negatieve als positievere ervaringen met de Almeerse “makelaarsscène” onze woning zelf te koop te zetten. Na te hebben ervaren dat het zelf verkopen toch meer emoties oproept dan verwacht, besloten wij in te gaan op een vrijblijvend telefoontje van LiveStyle Makelaardij om te bespreken in hoeverre hij ons van dienst kon zijn.
Toegegeven…met de nodige argwaan gingen wij het gesprek aan. Deze argwaan betrof niet de persoon Frank Veenman en/of zijn benadering maar meer het feit dat wij nog nooit van deze makelaardij hadden gehoord.

Hij wist ons al redelijk snel te overtuigen dat de bij ons meest brandende vraag “hoe komt hij aan geïnteresseerden?” beslist geen rol hoefde te spelen bij onze besluitvorming om met hem in zee te gaan.

Na ons tevens te hebben voorzien van enige – zeer bruikbare – adviezen m.b.t. enige problemen met onze nieuwe woning, besloten wij hem de opdracht te gunnen.

Niet beginnen met alles op te noemen wat een negatieve rol zou kunnen spelen bij de verkoop van onze woning – wat logischerwijs een lagere prijs tot gevolg heeft – maar juist de nadruk leggen op de positieve elementen van onze woning.
Frank Veenman toog vol enthousiasme aan het werk en reeds binnen enkele dagen was de presentatie te zien op zijn site en meerdere woningsites.

Geen opgeklopte beelden met groothoeklenzen e.d. maar een uiterst verzorgde en uitgebreide presentatie die volledig de werkelijkheid weergaf, waardoor het “veel kijkers,weinig kopers effect” uitbleef en wij uitsluitend werden geconfronteerd met werkelijk serieuze potentiële kopers.

De interesse van Frank Veenman in zowel de verkopers als de koperszijde heeft in ons geval geleid tot een zeer snelle verkoop waarbij beide partijen een zeer goed gevoel hebben overgehouden.

Frank, bedankt voor de prettige samenwerking. Wij zullen niet nalaten je te recommanderen.

Lia & Piet van der Kolk (Folkloreweg 100)

Wij hebben met LiveStyle te maken gehad als kopende partij en daarbij zijn ons een aantal zaken opgevallen, dan wel daarmee onderscheid hij zich van zijn collega’s:

 • Hij was iedere keer op tijd op zijn afspraken 
 • Hij is al zijn afspraken nagekomen 
 • Hij zette zijn creativiteit op een zeer aansprekende wijze in voor onze beeldvorming over het huis en had ook al afspraken met buren gemaakt om potentiële kopers alternatieve inrichtings mogelijkheden te kunnen laten zien 
 • Hij was oprecht geïnteresseerd in onze woonwensen 
 • Hij was nooit opdringerig maar wel vasthoudend in zijn benadering 
 • Hij was in de onderhandelingen zeer oplossingsgericht 
 • We hebben hem nooit als opponent ervaren 
 • Hij heeft hard voor deze verkoop gewerkt

Bij een volgende og-transactie weet ik Frank zeker te vinden en aan iedereen die met ons over makelaars spreekt haal ik LiveStyle als voorbeeld aan.

Wij wensen Frank veel succes met LiveStyle.

Dick Katgert en Michelle Bogaard (Kopers Krachtveld 44)

Hierbij willen wij nogmaals onze dank uitspreken voor de uitstekende service van LiveStyle Makelaardij bij de aankoop van onze nieuwe woning in Almere-Hout.

Ondanks dat U de verkopende partij vertegenwoordigde hebben wij U zeker niet als tegenpartij ervaren. In tegendeel zelfs. Mede door uw argumenten en verrassende ideeën, hadden wij definitief besloten om tot de aankoop over te gaan. U hebt ons uitstekend bijgestaan bij het inrichten van de woning. U heeft zich zeer goed weten in te leven in onze wensen en wij hebben dat zeer gewaardeerd. Wij zijn van mening dat er vele makelaars zijn die slechts in uw schaduw mogen staan. U bent een voorbeeld van een enthousiaste makelaar met hart voor zijn klanten.

Wij hebben een goed gevoel bij deze transactie en zullen ons U zeker herinneren als ter zijner tijd verkoop weer aan de orde komt.

Leo en Louise van Holtz (Kopers Meerkoetlaan 1)

Wij hebben de aanpak van Frank als verkopende makelaar als bijzonder plezierig, verfrissend en vernieuwend ervaren. Met name de betrokkenheid bij de zaak (de kennis over het huis dat we bezichtigden en de omgevingssituatie ter plaatse) en de tijd die hij voor ons bezoek had uitgetrokken, zelfs tijdens het kostbare weekend (!), zodat we de nieuwe indrukken in alle rust konden verwerken, de ‘voors en tegens’ afwegen en alle direct relevante vragen daarover stellen. Chapeau.

Cila & David. (potentiële kopers)

Wij zijn al geruime tijd zoekende naar een ruime moderne villa die aan onze specifieke wensen voldoet. Tijdens dit traject zijn wij herhaaldelijk in contact gekomen met makelaars van de verkopende partijen. Achteraf hadden wij vaak een negatief oordeel over hen omdat we niet altijd op gepaste wijze ontvangen werden en de bezichtiging op vele fronten te kort schoot. Veelal werden de bezichtigingen gejaagd afgehandeld waarbij er binnen 20 minuten al op de horloges werd gekeken. Zeker in het hogere prijssegment mag verwacht worden dat er ruim de tijd wordt genomen om de woning met al zijn aspecten aan ons te presenteren.

Tijdens de bezichtiging en de ontvangst door Frank Veenman van LiveStyle Makelaardij werd ons duidelijk wat wij gemist hadden tijdens de andere bezichtigingen. Al bij het maken van de afspraak toonde hij veel persoonlijke interesse in wie wij waren en wat onze beweegredenen waren om de woning te bezichtigen. De zelfde week nog konden wij op zaterdag terecht op een tijd die ons het best paste.

Op informele wijze maar met veel respect werden wij door Frank in huiselijke sfeer ontvangen. In alle rust hebben we plaatsgenomen in de salon alwaar wij konden genieten van een kop koffie bij de brandende openhaard zodat wij ons snel thuis voelden. Frank heeft ons eerstens uitgebreid geïnformeerd over de omgeving en vervolgens ons laten inleven in de gedachte achter het ontwerp van de architect. Tijdens de daarop volgende rondleiding was duidelijk merkbaar dat Frank zich inleefde in onze situatie met de informatie die wij hem daarvoor hebben gegeven. Daar waar wij tekort schoten met onze eigen inzicht en ideeën vulde hij dat perfect aan zonder onze wensen uit het oog te verliezen.

Toen wij lieten blijken dat wij waarschijnlijk enige ruimte tekort zouden komen, in de bewuste woning, heeft Frank ons gewezen op een aantal varianten om de woning uit te bouwen zodat voldoende ruimte verkregen kon worden. Ook nog na de bezichtiging heeft hij contact met ons gehouden om ons nader te informeren betreffende het bestemmingsplan, bepalen reservedraagkracht van de fundering en zelfs een richtprijs voor de gewenste verbouwing.

Onze kennismaking met LiveStyle was zeer aangenaam en Veenman zagen wij zeker niet als een “walking suit” van de tegenpartij maar als een zeer betrokken persoon die oprecht interesse toonde in ons en onze woonwensen.

Familie Grolman (potentiële kopers)